دانلود گزارش کارآموزی تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی،گزارش از شركت صنایع غذایی گلستان عصاره

گزارش کارآموزی تولید کنسرو و رب گوجه فرنگیگزارش از شركت صنایع غذایی گلستان عصاره در 178 صفحه ورد قابل ویرایش

دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل doc
تعداد صفحات 178
حجم فایل 14.383 مگا بایت
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

 

گزارش کارآموزی تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی-گزارش از شركت صنایع غذایی گلستان عصاره در 178 صفحه ورد قابل ویرایش
فهرست مطالب
عنوان                                                                                                   صفحه
چكیده                                                                                                                          1
بخش اول: كنسرو رب گوجه فرنگی                                                                                         2
مقدمه                                                                                                   3
تاریخچه صنعت كنسرو                                                                               4
تاریخچة كنسرو سازی در ایران                                                                       5
تولید رب گوجه فرنگی                                                                                6
 
فصل اول                                                                                                                      7
1-1 پیدایش گوجه فرنگی                                                                                     8
2-1 تركیب شیمیایی گوجه فرنگی                                                                           8
3-1 كشت گوجه فرنگی                                                                             12
4-1 برداشت گوجه فرنگی                                                                                     13
5-1 حمل گوجه فرنگی                                                                              14
 
فصل دوم:                                                                                                                    15
1-2 گزارش از شركت صنایع غذایی گلستان عصاره تولید كنندة رب گوجه فرنگی دلند                  16
2-2 نفشة ساختمانی شركت                                                                                  18
3-2 روند تولید كنسرو رب گوجه فرنگی                                                           21
1-3-2 دریافت گوجه فرنگی                                                                                  21
2-3-2 شستشو                                                                                       21
3-3-2 سورت كردن                                                                                 22
4-3-2 خرد و له كردن                                                                              23
5- 3-2 حرارت مقدماتی                                                                                      23
6-3-2 استخراج و تصفیه پالپ                                                                      23
7-3-2 تغلیظ آب گوجه فرنگی                                                                     24
 
فهرست مطالب
عنوان                                                                                                   صفحه
4-2 بسته بندی                                                                                                28
1-4-2 بسته بندی قوطی                                                                                     28
1-1-4-2 افزودن نمك                                                                              28
2-1-4-2 پاستوریزاسیون                                                                                     29
3-1-4-2 پر كردن                                                                                             29
4-1-4-2 دربندی قوطی                                                                                      30
5-1-4-2 تونل پخت                                                                                 31
6-1-4-2 تاریخ زدن                                                                                 31
7-1-4-2 بسته بندی قوطی                                                                                  32
2-4-2 بسته بندی اسپتیك                                                                                  32
5-2 انبار                                                                                                        33
 
فصل سوم: تأسیسات                                                                                                   34
1-3 دیگ بخار                                                                                        35
2-3 كمپرسور هواسان                                                                               37
3-3 سیستم آبرسانی                                                                                 38
4-3 سیستم فاضلاب                                                                                 38
6-3 سیستم اطفای حریق                                                                                     39
 
فصل چهارم: آزمایشات كنترل كیفیت                                                                                    40
مقدمه                                                                                                                          41
1-4 آزمایشات فیزیكوشیمیایی                                                                      42
2-4 آزمون های میكروبی                                                                                      47
3-4 بررسی ویژگیهای ارگانولپتیكی                                                                          49
4-4 ارزیابی دربندی قوطی                                                                                    49
5-4 آزمونهای آب                                                                                              52
6-4 فرم ارزیابی محصول                                                                                      55
فهرست مطالب
عنوان                                                                                                   صفحه
بخش دوم: شیر و فراورده های آن                                                                                           57
فصل پنجم                                                                                                                   58
مقدمه                                                                                                                          59
1-5 تعریف شیر                                                                                                59
2-5 خواص فیزیكی شیر سالم                                                                      61
3-5 اجزای اصلی شیر                                                                                64
4-5 بی ثباتی تركیبات شیر                                                                                   78
 
فصل ششم: گزارش از كارخانة پگاه گلستان تولید كنندة شیر پاستوریزه و فراورده های آن 79
1-6 معرفی كارخانه                                                                                            80
2-6 نحوة تأمین شیر مورد نیاز مجتمع                                                                      84
3-6 جمع آوری و حمل شیر به كارخانه                                                                     84
4-6 فرایند دریافت شیر خام                                                                                  85
5-6 اهمیت كیفیت بهداشتی شیر خام                                                                      86
 
فصل هفتم: فرایند صنعتی شیر                                                                                              87
1-7 جداسازی چربی و تمیز كردن شیر                                                                     88
2-7 هموژنیزاسیون                                                                                            88
3-7 عملیات حرارتی                                                                                 89
 
فصل هشتم: فراورده های تولیدی كارخانه                                                                              92

جعبه دانلود



شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *