دانلود بررسی تصفیه و تولید پارافین

مقاله تصفیه و تولید پارافین

دسته بندی شیمی
فرمت فایل docx
تعداد صفحات 50
حجم فایل 767 کیلو بایت
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مقاله تصفیه و تولید پارافین

مقدمه. ۱

پارافین‌ها از لحاظ کاربرد به سه دسته تقسیم می‌شوند: ۴

۱- کاملاً تصفیه شده: ۴

۲- تصفیه شده: ۴

۳- نیمه تصفیه شده: ۴

فصل اول. ۵

نحوة تولید پارافین در پالایشگاه. ۵

مراحل تولید اسلک‌وکس در پالایشگاه: ۶

دو نوع Lubcard داریم: ۶

روغن‌گیری [De oiling] 8

فصل دوم. ۱۳

نحوه تولید پارافین در کارخانه تصفیه و تولید پارافین ۲۰۲٫ ۱۳

مکانیسم تصفیه و تولید پارافین ۲۰۲: ۱۴

محل نگهداری و مذاب نگهداشتن مواد اولیه: ۱۵

دستگاه سختی‌گیر. ۲۰

مشخصات کیت مورد استفاده در کارخانه. ۲۲

روش کار با کیت: ۲۳

محاسبه. ۲۳

تبدیل واحد. ۲۳

محل سرد کردن مواد اولیه ]سردخانه[ ۲۴

له کردن مواد به صورت رشته‌ای ]له‌کن[ ۲۷

واحد گرم‌خانه. ۲۸

ارتباط واحد له‌کن و واحد گرم‌خانه. ۳۲

اتاقک منبع روغن هیدرولیک و تابلو برق. ۳۴

ضایعات فوتزاویل [مواد زائد روغنی یا ناخالصی‌های اسلک‌وکس] ۳۶

مخزن پودری پارافین و میکسر. ۳۶

توضیحات مختصری درباره شکل صفحه قبل: ۳۸

دستگاه فیلترپرس… ۴۰

توضیحاتی مختصر: ۴۳

– کوئل‌ها: ۴۳

– انشعابات کلکتور: ۴۴

توضیحات مختصری درباره اجزای دستگاه فیلترپرس: ۴۴

مخزن هوایی پارافین و سالن سردخانه. ۴۵

– سه راهه ها: ۴۵

– فرق پودر پارافین با پارافین قالب بندی: ۴۶

– موارد استفاده و مصارف ضایعات فوتزاویل: ۴۶

– تفاوت پارافین تولیدی در کارخانه ۲۰۲ و پالایشگاه با پارافین خوراکی: ۴۶

– موارد استفاده پارافین در ایران و کشورهای صنعتی دیگر: ۴۶

مکانیسم تصفیه و تولید پارافین ۲۰۲:

سیاست و مکانیسم تولید پارافین در کارخانه تصفیه و تولید پارافین به طور مختصر به شرح زیر است:

قطر لوله‌ها Inch2 می‌باشد و فاصله بین لوله‌ها cm20 می‌باشد و طول لوله بستگی به بزرگی استخر ماده اولیه دارد.

در بالای استخر ماده اولیه یک شیر ورودی و یک شیر خروجی وجود دارد که جهت انتقال حرارت هر دو شیر باز می‌باشد. با باز کردن شیر ورودی، آب داغ یا بخار آب وارد لوله‌های کف استخر می‌شوند آب داغ یا بخار آب از شیر شماره ۱ کلکتور (توزیع   کننده( تامین می‌شود به طوری که اگر شیر آب داغ باز شود و شیر بخار آب بسته باشد آب داغ از طریق ورودی به داخل لوله‌ها انتقال می‌یابد، و بالعکس اگر شیر آب داغ بسته باشد و شیر بخار آب باز باشد بخار آب از طریق ورودی به داخل لوله‌ها انتقال می‌یابد. دلیل استفاده از آب داغ یا بخار آب این است که اسلک‌وکس مذابی را که به طور مذاب به وسیله نفتکش به استخر ماده اولیه انتقال دادیم به همان صورت مذاب نگه داریم (آب داغ یا بخار آب از درون لوله‌های داخل استخر عبور می‌کند و با این عمل باعث مذاب بودن ماده اولیه می‌شود.)

فشار بخار آب atm5/1 می‌باشد و بخار آب دمایی حدود دارد که این درجه حرارت، گرمای خود را صرف مذاب نگه‌داشتن و مذاب کردن مواد اولیه (اسلک‌وکس) می‌کند و اما فشار آب داغ atm3 است و دبی حجمی آب داغ۳۰۰ می‌باشد و آب داغ حدوداً می‌باشد. (اسلک در هر دو دمای و به صورت مذاب می‌باشد که اسلک با این دما به سالن سردخانه که مفصلاً درباره آن بحث می‌شود، منتقل می‌شود و به همین منوال دمایش به کاهش می‌یابد.) لوله‌های که در کف استخر کار گذاشته می شود را کوئل می‌نامند. (کوئل به معنی تغذیه کننده چند خط لوله می‌باشد) از درون این لوله‌ها (کوئل) یا آب داغ یا بخار آب عبور می‌کند و این کوئل درون استخر مسئول مذاب کردن و مذاب نگه‌داشتن اسلک‌وکس می‌باشد. لوله‌های درون استخر دارای چند زانو هستند (زانوهای) که این زانوها هر کدام، معادل یک متر لوله می‌باشد و باعث افت فشار می‌شود در نتیجه انتقال حرارت مشکل‌تر می‌باشد در نتیجه اگر از آب داغ در کوئل استفاده شود بهتر است چون در این صورت می‌باشد و بخار آب می‌باشد در نتیجه آب داغ برای ما بهتر است چون زمان کمتری تا رسیدن به دمای است اما بخار آب بیشتر مواقعی استفاده می‌شود که نتوانیم از آب داغ استفاده کنیم مثلاً زمانی که اسلک درون استخر جامد شود از بخار آب که دمای بیشتر نسبت به آب داغ دارد استفاده می‌شود.

یک نکته مهم دیگر اینکه آب داغ نگهدارنده اسلک‌وکس، در استخر به صورت مذاب می‌باشد یعنی وقتی نفتکش‌ها اسلک را درون استخر خالی می‌کنند به علت درجه حرارت بالا اسلک به صورت مذاب وجود دارد و آب داغ که در کوئل جریان پیدا می‌کند جهت نگه‌داری اسلک به صورت مذاب می‌باشد) پس از مدتی (چند روز) که از اسلک مذاب به سردخانه انتقال صورت گرفت اسلک درون استخر پایین می کشد و اسلک بالایی یا اسلکی که در تماس با هوا می‌باشد به صورت جامد درمی‌آید که اینجا ضرورت استفاده از بخار آب به درون کوئل برای مذاب کردن پیش می‌آید. (آب داغ جهت مذاب کردن نیست و فقط جهت نگه‌داری مواد به صورت مذاب می‌باشد و اما شیر خروجی که فقط شامل آب داغ می‌باشد و فقط آب داغ از شیر خروجی بیرون می‌آید اگر از قسمت ورودی آب داغ وارد شود آب داغ به تدریج وارد لوله‌ها شده و به جلو پیش می‌رود و به همین منوال که درون لوله‌ها حرکت می‌کند از گرمای خود به اسلک منتقل می‌کند و همین امر باعث پایین آمدن دمای آب داغ می‌شود تا زمانی که آب با دمایی پایین‌تر از دمای اولیه خود از شیر خروجی خارج می‌شود و در نهایت به منبع خروجی (مخزن) ریخته می‌شود.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

جعبه دانلود



شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *