بهترین فایل پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم و ازتو باكتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزا

شما برای خرید و دانلود پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم و ازتو باكتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزا به فایل پیپر وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت بررسی تاثیر کود بیولوژیک حاوی باکتری آزسپیریلوم و ازتو باكتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزا را به دقت بخوانید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

پاورپوینت بررسی تاثیر كود بیولوژیك حاوی باكتری آزسپیریلوم و ازتو باكتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزاء ع~0

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 54

حجم فایل: 12.172 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل:

پاورپوینت بررسی تاثیر كود بیولوژیك حاوی باكتری آزسپیریلوم و ازتو باكتر و مقادیر مختلف نیتروژن بر عملكرد و اجزاء ع~0

گندم احتمالاً یکی از اولین گیاهانی است که به وسیله ی انسان زراعت شده و به همین دلیل مهمترین گیاه زراعی به شمار می آید، زیرا زراعت آن از تمامی گیاهان ساده تر، تطابق آن در مناطق مختلف که دارای شرائط آب و هوایی متفاوت باشند بیشتر و از طرف دیگر غذای اولیه و اصلی اغلب مردم جهان را تشکیل می دهد.

مهم ترین بخش که کیفیت نانوایی گندم را تعیین می کند گلوتن است که به طور عمده از پروتئین های دانه از قبیل گلیادین و گلوتنین تشکیل یافته است و در آندوسپرم دانه یافت می شود.

معیار کیفیت پروتئین به گلوتن آن بستگی دارد، لذا مقدار گلوتن فاکتور مهمی در ارزیابی کیفیت آرد می باشد(Pormeranz 1988). گلوتن بر اساس ماده خشک شامل 86 – 75 درصد پروتئین و همچنین کربوهیدارت و چربی است که این دو ماده در داخل ماتریکس پروتئین گلوتن قرار گرفته اند(Pormeranz. 1988 ). پروتئین های گندم بر اساس درجه حلالیشان به چهار گروه آلبومین – گلوبولین – پرولامین و گلوتنین طبقه بندی شده اند.

مطلب دیگر:  فایل بررسی خیار گلخانه ای

پرولامین موجود در گندم( گلایدین ) در الکل 70 درصد محلول است در حالی که گلوتنین، پروتئینی است که قسمتی از آن در اسید رقیق محلول می باشد اصولاً گلیادنین در گندم با وزن مولکولی متفاوت ظاهر می شوند(رجب زاده، 1375 ) .

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *