بهترین فایل آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند 20 اسلاید

شما برای خرید و دانلود آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند 20 اسلاید به فایل پیپر وارد شده اید.

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند 20 اسلاید را به دقت بخوانید.

قسمتی از متن و توضیحات فایل:

آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند 20 اسلاید

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 20

حجم فایل: 1.603 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل:

آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند 20 اسلاید

تعاریفی ازآنتالپی
1-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال.
2-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد.
H=u+p.v
انرژی داخلی
U =
فشار
P =
حجم مخصوص
=
V
در رابطه با آب و بخار آب 3 آنتالپی وجود دارد:
1-انتالپی مایع اشباع
2-انتالپی تبخیر
3-انتالپی بخار اشباع
چکیده
فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام:
1-استفاده از ریز صافی ها
2-استفاده از دستگاه تبادل یونی
قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود.
در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد.
برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامترهای:
دما و فشار بستگی دارد.
مقدمه
این مقال …

مطلب دیگر:  تحقیق درباره تبخیر

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *